|
Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 05 вер, 2020 14:44
akurt написав:Я скажу, пане Флаймане, що це - чергова Ваша помилка в бізнесі, у використанні грошей, в роботі та в життєвих планах. Блокнот Вам не знадобиться. Я вже Вам наводив розрахунки та варіянти того, як ваші гроші, які Ви запланували витратити на проєкт сторіччя - " оточити Кийов кавалірками", можна було витратити ще минулого року і вже з минулого року мати щомісячно 10 000 гривень з оренди БЕЗ КЛОПОТУ. Ті самі гроші. Швидко надійно та легко. Мій приятель той проект реалізував - я Вам схему наводив - орендарі такі гарні, що коли він наїзджає в Києв у справах - краще сам знімає житло, чим виселяє надійних доброчесних орендарів. Але Ви йдете своїм особливим шляхом - що цікаво вже більше 20 років: шишка за шишкою на лобі, але наполегливо туди, куди не слід йти... В мене є тілько одна мрія - побажання. Так сталося, що Ви попали ( це ваш вибір) в сумну компанію очевидних невдах по життю - Франта та Мизантропа. Мрія полягає в тому, щоби зібралися ви втрьох НЕ на цій гілці, а в житті. І вони - такі вумні, такі гонорові - допомогли Вам з ремонтом. Тим більше, що у одного є хоч авто. Отам би Ви побачили і гоноровість, і знання, і вміння, та розказали б нам... Як бачите: чергова моя корисна позитивна порада...Запропонуйте...
Шкода, що акурт так і не осилив сильні сторони "оточення Києва кавалірками біля станцій метро" і не зрозумів ключове значення цоколя, "який ніяк не використовується". Купівля за 40куе 1к на вторинному ринку біля м.Житомирська, мені видалась менш вдалим варіантом з точки "оточення". Хоча б тому, що напрям "червоної гілка" під прикриттям цоколя, до того ж, 40куе, це більше чим 3 кавалірки з ремонтами.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2842 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 05 вер, 2020 14:46
Мизантрóп написав: akurt написав:Я скажу, пане Флаймане, що це - чергова Ваша помилка в бізнесі, у використанні грошей, в роботі та в життєвих планах. Блокнот Вам не знадобиться. Я вже Вам наводив розрахунки та варіянти того, як ваші гроші, які Ви запланували витратити на проєкт сторіччя - " оточити Кийов кавалірками", можна було витратити ще минулого року і вже з минулого року мати щомісячно 10 000 гривень з оренди БЕЗ КЛОПОТУ. Ті самі гроші. Швидко надійно та легко. Мій приятель той проект реалізував - я Вам схему наводив - орендарі такі гарні, що коли він наїзджає в Києв у справах - краще сам знімає житло, чим виселяє надійних доброчесних орендарів. Але Ви йдете своїм особливим шляхом - що цікаво вже більше 20 років: шишка за шишкою на лобі, але наполегливо туди, куди не слід йти... В мене є тілько одна мрія - побажання. Так сталося, що Ви попали ( це ваш вибір) в сумну компанію очевидних невдах по життю - Франта та Мизантропа. Мрія полягає в тому, щоби зібралися ви втрьох НЕ на цій гілці, а в житті. І вони - такі вумні, такі гонорові - допомогли Вам з ремонтом. Тим більше, що у одного є хоч авто. Отам би Ви побачили і гоноровість, і знання, і вміння, та розказали б нам... Як бачите: чергова моя корисна позитивна порада...Запропонуйте...
Флай,почему ты ошибся?
Мабуть тому, що немав що продати в Криму, щоб купити в акурта в Анталії.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 05 вер, 2020 14:53
flyman написав:Шкода, що акурт так і не осилив сильні сторони "оточення Києва кавалірками біля станцій метро" і не зрозумів ключове значення цоколя, "який ніяк не використовується".
Я Вам вже писав, що високо оцінив ПЕРВИННУ ідею " оточення кийова кавалірками", коли Ви хотіли створити там три офіси, в яких планували посадити "негрів", які у дзобику, працюючи з клієнтами неподалік від станцій метро - щоби швидко виїзджати до клієнта та швидко повертатися знову в офіс - будуть приносити грошенятка, за ту справу, яку Ви добре самі знаєте... Потім на весь світ опустилася нинішня біда - Ви самі написали " Хто ж міг вгадати". Ніхто. Тому відразу треба було перестроїтися, модернізувати ваш "проєкт сторіччя". Але Ви все йдете за новими "шишками" на лобі... Дивно, що не можете зрозуміти: а) три кавалірки - то три ремонти, то три унітази, то три мийки, то три умивальника, то три комплекти меблів, то три ремонти. б) три кавалірки - то три пошуки нормального орендаря, багато варіянтів орендарів, і в дешеву прєлєсть може прийти тільки поганий орендар. Це три варіянти простоїв квартири під оренду. Один місяць простою - то все одно, що цілий рік здавали на 10% в місяць дешевше. в) найулюбленіша думка виконроба, яку він згадує, прокидаючись на ранок, "А що я сьогодні вкраду у замовника?".г) у кожного виконроба в кишені пачка чистих накладних від ФОП з печатками, які він заповнює сам, вказуючи будь-яку ціну на будівельні матеріали. В три рази більше можливостей Вас одурити. д) Про 40 000 і 1-к квартиру біля м Житомирьска Ви трохи помиляєтеся ( хоча добре, що пам"ятаєте): оптимальний варіянт під оренду - то "двушка", і таку двушку під орендаря було куплено на середньому поверсі панельного будинка за 46 000 доларів. І в такому стані, що після косметичного ремонту відразу пішла в оренду - вибирали орендаря всього 7 (сім) діб. є) ГОЛОВНЕ: коли людина купує нерухомість, вона завжди повинна думати, чи зможе це продати. Ви вже впевнилися на прикладі цоколя в Бучі, що продати це неможливо. Ваша спроба продати те, що було куплено ще 2015 році, виявилася марною: бажані гроші Вам ніхто не дав.А моє побажання про залучення знаних фахівців до допомоги в ремонті спробуйте реалізувати. Поганих порад не даю. З Бучі не наїздитеся...І ми всі будемо за Вас " тримати кулачки" щоби щось цікаве/грошовите/вигідне получилося...
Востаннє редагувалось akurt в Суб 05 вер, 2020 15:20, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 3988 раз.
- Подякували: 1434 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 05 вер, 2020 16:01
akurt написав: flyman написав:Шкода, що акурт так і не осилив сильні сторони "оточення Києва кавалірками біля станцій метро" і не зрозумів ключове значення цоколя, "який ніяк не використовується".
Я Вам вже писав, що високо оцінив ПЕРВИННУ ідею " оточення кийова кавалірками", коли Ви хотіли створити там три офіси, в яких планували посадити "негрів", які у дзобику, працюючи з клієнтами неподалік від станцій метро - щоби швидко виїзджати до клієнта та швидко повертатися знову в офіс - будуть приносити грошенятка, за ту справу, яку Ви добре самі знаєте... Потім на весь світ опустилася нинішня біда - Ви самі написали " Хто ж міг вгадати". Ніхто. Тому відразу треба було перестроїтися, модернізувати ваш "проєкт сторіччя". Але Ви все йдете за новими "шишками" на лобі... Дивно, що не можете зрозуміти: а) три кавалірки - то три ремонти, то три унітази, то три мийки, то три умивальника, то три комплекти меблів, то три ремонти. б) три кавалірки - то три пошуки нормального орендаря, багато варіянтів орендарів, і в дешеву прєлєсть може прийти тільки поганий орендар. Це три варіянти простоїв квартири під оренду. Один місяць простою - то все одно, що цілий рік здавали на 10% в місяць дешевше. в) найулюбленіша думка виконроба, яку він згадує, прокидаючись на ранок, "А що я сьогодні вкраду у замовника?".г) у кожного виконроба в кишені пачка чистих накладних від ФОП з печатками, які він заповнює сам, вказуючи будь-яку ціну на будівельні матеріали. В три рази більше можливостей Вас одурити. д) Про 40 000 і 1-к квартиру біля м Житомирьска Ви трохи помиляєтеся ( хоча добре, що пам"ятаєте): оптимальний варіянт під оренду - то "двушка", і таку двушку під орендаря було куплено на середньому поверсі панельного будинка за 46 000 доларів. І в такому стані, що після косметичного ремонту відразу пішла в оренду - вибирали орендаря всього 7 (сім) діб. є) ГОЛОВНЕ: коли людина купує нерухомість, вона завжди повинна думати, чи зможе це продати. Ви вже впевнилися на прикладі цоколя в Бучі, що продати це неможливо. Ваша спроба продати те, що було куплено ще 2015 році, виявилася марною: бажані гроші Вам ніхто не дав.А моє побажання про залучення знаних фахівців до допомоги в ремонті спробуйте реалізувати. Поганих порад не даю. З Бучі не наїздитеся...І ми всі будемо за Вас " тримати кулачки" щоби щось цікаве/грошовите/вигідне получилося...
Які негри, які офіси? Яке писав "вгадати"? " Когда вы говорите, Иван Васильевич, такое ощущение, что вы бредите." (С) 46Куе, це вже 4 кавалірки, і дві з половиною з яких, з ремонтом. Здача одної в оренду це не менше як кімнати ($100) та не більше 1к квартири біля метро ($250). Я оцінюю в $170 +- кожна. Тому рентабельність 3х кавалірок вища, чим вашої 1к. П.С. Цоколь ніхто не продавав, знову ти сів в калюжу.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 05 вер, 2020 16:26
flyman написав:46Куе, це вже 4 кавалірки, і дві з половиною з яких, з ремонтом. Здача одної в оренду це не менше як кімнати ($100) та не більше 1к квартири біля метро ($250). Я оцінюю в $170 +- кожна. Тому рентабельність 3х кавалірок вища, чим вашої 1к. П.С. Цоколь ніхто не продавав, знову ти сів в калюжу.
Цоколь Ви, шановний, намагалися продати за 10 300. Покупець Вам задав резонне запитання: "Чому 10 300, якщо інші намагаються продати за 8600?".Ви відповіли, що У ВАС РОЗТАШУВАННЯ ЦОКОЛЯ Э КРАЩИМ... Покупець повернувся та пішов назавжди... Мабуть, забули... А я пам"ятаю... А ось перший Ваш абзац мені подобається НЕ реалізацією (ще далеко), а планами. Оце буде цікаво, чи вдасться купити всі ці кавалірки та отримати запланований прибуток. Тут я Вам відверто - не жартую - побажаю успіху.Тримаємо за вас "кулачки"...
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 05 вер, 2020 17:00
akurt написав: flyman написав:46Куе, це вже 4 кавалірки, і дві з половиною з яких, з ремонтом. Здача одної в оренду це не менше як кімнати ($100) та не більше 1к квартири біля метро ($250). Я оцінюю в $170 +- кожна. Тому рентабельність 3х кавалірок вища, чим вашої 1к. П.С. Цоколь ніхто не продавав, знову ти сів в калюжу.
Цоколь Ви, шановний, намагалися продати за 10 300. Покупець Вам задав резонне запитання: "Чому 10 300, якщо інші намагаються продати за 8600?".Ви відповіли, що У ВАС РОЗТАШУВАННЯ ЦОКОЛЯ Э КРАЩИМ... Покупець повернувся та пішов назавжди... Мабуть, забули... А я пам"ятаю... А ось перший Ваш абзац мені подобається НЕ реалізацією (ще далеко), а планами. Оце буде цікаво, чи вдасться купити всі ці кавалірки та отримати запланований прибуток. Тут я Вам відверто - не жартую - побажаю успіху.Тримаємо за вас "кулачки"...
Акурт, цоколь не продавався і не продається за 10к. Закінчуй кламати. Сусідній цоколь був за 12500 два чи три роки тому. З того часу, як закінчив лофт - ремонт, не продаю і не здаю. Чи продали сусідній, хз, не цікавився. "Такая корова нужна самому". (С) "Який, ніяк не використовується." Хіхі
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 05 вер, 2020 17:32
Не "хі-хі", а працюйте. То дуже важка справа - орендарі... Вчора говорив з приятелями зі Львова - мають під оренду 2 квартири. Одна 12 000 (двушка), а друга 11 000 (однушка, перероблена в двушку) дають. Інвестори на третю квартиру. Будується. Двушка. Здається, по 700/750 долярів квадрат брали. На етапі фундаменту. Брали в 2019. Забудовник дуже гарний - найкращій у Львові. Я порадив. Там і ще одні приятелі вклалися, але самі планують жити... Вже малюють стіни будинка... Але прийшли до висновку, що як тільки буде закінчено будівництво - продати третю квартиру. Клопітка то справа - орендарі... Хоча обидва орендаря - дуже гарні, безпроблемні... У 2-о кімнатній вже другий орендар, так перший був такий гарний - без котів, без собак, без дітей, жонатий - що в квартирі як було все на першій здачі, так і залишилося... А чому? Орендар був не жебрак. Ставив під вікнами BMW. А так покладуть у валізу тисяч 20 долярів профіту та будуть спати спокійно... Так що працюйте - реально цікаво, що получиться. Я Вам відверто бажаю успіхів...
P.S. До речі в оригіналі не так, як у Вас, а так: "Бурёнку свою не отдам никому — такая скотина нужна самому." Просто люблю точність у всьому... і в цифрах, і в грошах, і в цитатах...
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 05 вер, 2020 20:26
Президент Турции Реджеп Эрдоган инициировал социальную программу «Читательские кафе». Смысл ее в том, что люди приходят в специальные кафе и могут читать там книги. При этом чай и угощение им предлагаются за счет заведения. Сейчас в Турции уже функционируют более трех десятков подобных кафе. В программе участвуют и частные предприниматели. Один из них, Мурат Янмаз, владеющий кофейней в провинции Денизли, устроил у себя небольшую читальню. Он угощает бесплатным чаем всех посетителей, которые приходят почитать книги. Это заинтересовало многих людей и уже вошло в привычку. Завсегдатаи кафе оставляют здесь свои личные книги, пополняя библиотеку. В последнее время в Турции стали покупать много книг. Также выросло количество граждан, предпочитающих больше читать и меньше времени проводить за компьютером на форумах. Нет, чтобы водки напиться и забыться... Per rectum ad astra
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1597 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 05 вер, 2020 21:26
akurt написав:Вчора говорив з приятелями зі Львова - мають під оренду 2 квартири. Одна 12 000 (двушка), а друга 11 000 ( однушка, перероблена в двушку) дають. Інвестори на третю квартиру
Пане Акурт, а не хотіли Ваші приятелі зробити з тої однушки - 2 студії? Чи там каналізаційний стояк не дозволяв таке зробити(або вікна), чи просто порахували, що витрати підуть великі у такий ремонт, а зиску буде не багато? п. с. Бо я вже "ламаю голову" над своєю майбутньою інвестиційною квартирою! Те, що я з однухи зроблю двуху - це 100%, а от чи вартує заморочитись над розбивкою на 2 студії?
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 вер, 2020 21:48
Пан Долярчик - в справі орендарів можливі різні варіанти. Серед них: - квартира під жебраків - квартира під студентів - квартира під ДОРОГОГО орендаря. Там зробили так: - квартиру взяли "по перуступке" за якоюсь дешевою ціною - я знав та забув - але платили гривнями і якось дешево; - вкинули в ремонт 16 000 доларів (!!!) - зробили "канхвєтку" - це навпроти Вікторії Гарденс - і взяли орендаря-одинака без котів, собак та дітей. Всі задоволені.
Крім того, важливий момент: коли купуєш квартиру - завжди треба думати, чи зможеш її потім продати. Ось в Партеніті (Крим) приятель переробив двушку в дві однушки - під орендарів влітку - тепер не може продати з 2014 (!!!) року... Ніхто не бере...
Альтернатива: на Науковій у Львові мій підлеглий колись - хороший хлопець - років 20 (!!!) здавав однушку в панельному будинку. Типовий "совок" з мінімальним ремонтом - здавав і за 4000, і за 5000, і за 5500, і за 6000... В минулом році там на Науковій були однушки такі самі по 26 000 доларів. Ось він зараз - сміючись - уявляєте скільки та квартира дала грошви за 20 років - виставив за 30 000 доларів - прибігли - він мені дзвонить зі Львова в Анталію - що робити? - запропонували 29 000 - я порадив віддати... Відпрацювала на всі 100%... та які там 100%... 300%! Та й гроші йому потрібні - поблизу Рясне-Руське - навпроти Фуджікура - в сосновому лісі - побудував за польским проєктом двоповерховий будинок... Вже переселився... Та ще й у Львові двушка є в нього ще...
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4