|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Вів 24 чер, 2025 12:40
24589 написав: 1finanсier написав:Шановні лорди і феї, а також панове форумчани(у кого був досвід) не підкажете у такому питанні: наприклад я купив в Дії за допомогою Сенса 10 овдп на єПідтримку Сенса і потім також купив 10 тих самих овдп на є Підтримку Привату. Зараз хочу достроково продати 15 овдп. І тоді в мене залишаться 5 ОВДП з виплатою на яку єПідтримку? Чи буде рандом - може частина тих а частина тих залишитися?
метод FIFO (first in-first out). залишиться 5 приват
Це у Вас досвід з практики, чи припущення, що так воно повино бути у Сенсі?
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 366 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 чер, 2025 12:44
1finanсier написав: 24589 написав: 1finanсier написав:Шановні лорди і феї, а також панове форумчани(у кого був досвід) не підкажете у такому питанні: наприклад я купив в Дії за допомогою Сенса 10 овдп на єПідтримку Сенса і потім також купив 10 тих самих овдп на є Підтримку Привату. Зараз хочу достроково продати 15 овдп. І тоді в мене залишаться 5 ОВДП з виплатою на яку єПідтримку? Чи буде рандом - може частина тих а частина тих залишитися?
метод FIFO (first in-first out). залишиться 5 приват
Можу підтвердити на власному досвіді у Сенсі. 18/06 було погашення, пішло по FIFO, як і в попередні рази
-
Navegantes
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 24 чер, 2025 12:59
Navegantes написав:Можу підтвердити на власному досвіді у Сенсі. 18/06 було погашення, пішло по FIFO, як і в попередні рази
Не зовсім зрозуміло, що Ви мали на увазі - як досвід погашення по завершенню терміну може слугувати досвідом щодо дострокового продажу за принципом first in-first out - першим прийшов — першим пішов?
-
VASH
-
-
- Подякував: 138 раз.
- Подякували: 162 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 24 чер, 2025 13:01
VASH написав: Navegantes написав:Можу підтвердити на власному досвіді у Сенсі. 18/06 було погашення, пішло по FIFO, як і в попередні рази
Не зовсім зрозуміло, що Ви мали на увазі - як досвід погашення по завершенню терміну може слугувати досвідом щодо дострокового продажу за принципом first in-first out - першим прийшов — першим пішов?
Був достроковий продаж частини ОВДП, а залишок під час погашення пішло на картки за принципом FIFO. Сподіваюсь, тепер зрозуміліше
-
Navegantes
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 24 чер, 2025 13:10
Navegantes Дякую, так зрозуміліше
-
VASH
-
-
- Подякував: 138 раз.
- Подякували: 162 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 24 чер, 2025 14:20
Navegantes написав: 1finanсier написав: 24589 написав: метод FIFO (first in-first out). залишиться 5 приват
Можу підтвердити на власному досвіді у Сенсі. 18/06 було погашення, пішло по FIFO, як і в попередні рази
Дякую
-
1finanсier
-
-
- Подякував: 366 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 чер, 2025 14:54
Искатель написав:Прочитав розмови про ліміт - і вирішив і собі перевірити. Ледь не впав з крісла! Виявляється Сенс порахував у ліміт платіж на рахунок ФОП і два платежі взагалі на юрособу! Панове з Сенсу (які це налаштовували, а не наші друзі-консультанти), ви зовсім з глузду з'їхали? Меморандум стосувався лише платежів на фізосіб! Причому тут юрособи та ФОП! Я в шоці...
Стосовно лімітів, що були встановлені відповідно до Меморандуму, то станом на 10.06.25 перекази на власні рахунки в інших банках, а також перекази на рахунки юридичних осіб та ФОП — в ліміт НЕ враховуються. Якщо ж ви проводили операції до оновлення умов 10 червня, то такі операції могли зменшити суму доступного ліміту на вихідні перекази, оскільки на той момент були обмежені 😔 Ваш друг та помічник, Володимир 💎
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1411 раз.
-
-
Профіль
-
-