|
Южаніна: кожен силовик має повоювати |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Нед 22 чер, 2025 14:45
hxbbgaf Ти себе теж не дуже оцінюєш.
Чому? У мене років участі більше ніж у тебе на обліку в психлікарні. Тому мене давно оцінено. А тебе лише починаємо. То дурка підтверджується, чи вже знятий з обліку і придатний будувати інженерні загородження (надовби, видовби і довбо*би) у сумській області? Чи ти лише розподіляєш по окопам, а тебе не можна питати «ти коли?» 😅
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2418 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 23 чер, 2025 12:23
Hotab написав:hxbbgaf Ти себе теж не дуже оцінюєш.
Чому? У мене років участі більше ніж у тебе на обліку в психлікарні. Тому мене давно оцінено. А тебе лише починаємо. То дурка підтверджується, чи вже знятий з обліку і придатний будувати інженерні загородження (надовби, видовби і довбо*би) у сумській області? Чи ти лише розподіляєш по окопам, а тебе не можна питати «ти коли?» 😅
Якої ще участі? Тут тема про силовиків, і хто ти такий, щоб мене оцінювати
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1677 раз.
- Подякували: 2367 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 23 чер, 2025 19:00
Пропоную зобов'язати всіх офіцерів з'явитись до ТЦК до якогось числа (наприклад, до 5 грудня), щоб пройти ВЛК і бути мобілізованими (якщо потрібні за восом, то добре, а якщо ні, то на будь-яку посаду, на яку потрібні люди - хоч стрілками і помічниками гранатометника - як всі). Хто не з'явиться, негайне розжалування в рядові, позбавлення ранніх пенсій, якщо такі отримують, штраф, позбавлення водійських прав, блокування карток, оголошення в розшук. Отак, якщо воювати будуть всі. Поки що аналогічне було прийнято чомусь тільки для обмежено придатних. З.И. Вже навіть моїй мамі надіслали СМСку - запрошують в Лють! Це ж поліцейський підрозділ? А вони всім надсилають смски - менти зовсім не йдуть? Треба мобілізувати 50-70% поліцейських.
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1677 раз.
- Подякували: 2367 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 23 чер, 2025 20:43
hxbbgaf Пропоную зобов'язати всіх офіцерів з'явитись до ТЦК до якогось числа (наприклад, до 5 грудня), щоб пройти ВЛК
Підтримую!! І Абирвалг до 5 червня, згідно закону… Стоп!! 5 червня вже позаду! А Абирвалг пройшов? 
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2418 раз.
-
-
Профіль
-
-
3