Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 802803804805806 ... 2869>
Повідомлення Додано: Суб 10 чер, 2023 19:34

Faceless написав:
  Shaman написав:
  Faceless написав:Хто там прям найперший не знаю, але до бенефісу Еппл був такий Блекберрі, довгий час тримався як #1 серед бізнес-смартфонів, але Еппл їх фактично поховала. До речі нещодавно фільм в прокаті був. Ну і про Нокію не варто забувати.

blackberry це ще був не повноцінний смартфон. навіть, хоча б те, що скільки там було кнопок? вся клавіатура? :D а де тепер Нокіа зі своїми телефонами по 1 куо?

першим смартфон в тому вигляді, як ми зараз звикли - саме Apple

Те, до чого "ви звикли" - лише результал розвитку галузі, до чого зокрема приклався і Еппл, але це геть не означає, що до того то були не смартфони.
В мене була Нокія 3230, яка з'явилася на пару років раніше за перший айфон, і була повноцінним собі смартфоном.
Повна qwerty клавіатура то була можна сказати фішка для смартів (коммунікаторів) бізнес сегменту, до появи сенсорних екранів то давало певну перевагу.
То ж не варто ваше суб'єктивне уявлення про те. якими мають бути смарти, викладати як якусь "першопрохідність" Епл в цьому плані. Вони по суті взяли потроху найкраще в інших (в того ж Блекбері), додали шикарний маркетинг (тут вони дійсно красені) і вийшла цукерочка (як мінімум в сенсі успішності продукту).
На цьому пропоную завершити офтоп

ваша думка помилкова, моя думка правильна - дискусія завершена :D

добре, якщо смартфон більш широке поняття, то сформулюємо - Apple перша презентувала смартфон з сенсорним екраном - що дуже швидко прибрало з ринка кнопкові смартфони. бо великий екран дозволив повноцінно використовувати інет, дивитися відео та інше. чи Apple був єдиний, чи просто встиг першим - не знаю, не цікавився. це не маркетинг - це ідея продукту, й вона була революційна, як й планшет, що дозволило зняти вершки. потім корейці, потім китайці підтягнулися.

й ще одне. Apple на відміну від Андроїд смартфонів практикує ідею закритого пулу програм. різні бізнес-моделі. як на мене, більше переваг має модель відкритого коду, як Андроїд. Але для преміум товарів можливо ідея ексклюзивності може й має сенс.

я користуюсь Самсунгом. китайці якось не вразили.
ось на цьому оффтоп можна припинити 8)
Shaman

Подякував: 764 раз.
Подякували: 1620 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 10 чер, 2023 20:52

Wisznia2021 написав:
  San написав:
  Wisznia2021 написав:rjkz

Ви рассуждаете с точки зрения, що " всім людям конче необхідно а Америку!!" Варианты даже не обсуждаются. Я уже писала, что мне неприятен их образ жизни, впечатление, что в стране очень много ленивых и поэтому - тупых и необразованных людей.

Ну тупые (с, задорнов, русский наратив).
Это страна с лучшими вузами и с самыми технологическими компаниями: хоть айфон, хоть военка, которая сейчас помогает Украине отбиваться от рашизма

Невнимательно читаете: я писала " ленивые и поэтому тупые и необразованные". В приведенном вами образчике вроде по- другому сказано, хотя я не его кумир, могу ошибиться. Смысл в том, что деградация общества " на лицо". Но я понимаю, что это везде сейчас. " лучшие вузы и военка"?- ну, не знаю, в плане военки восхищает Израиль. Но я не специалист.
Но дело не в том, сколько будет тонуть Титаник- не мой образ жизни, " не моё" во многих смыслах.
Сорри(я девочка)- а айфон- реально крутое изобретение или результат рекламной компании?

Вы в курсе, что израильский "Железный купол" имеет американское финансирование?
Вы в курсе, что ракеты для него - американские?
Вы может не в курсе, но, фактически, Железный купол сбивает куда как менее технологичные ракеты, нежели по Украине фигачат с болот и которые сбивает таки американский Patriot. И баллистику и крылатые и гиперсверхсуперпупер звуковые Анало-Говнетные. Все.На сегодняшний день - лучшая система ПРО в мире.
Ф-35, на сегоднящний день, лучщий в мире истребитель-бомбардировшик, страны стоят в очереди на его покупку.
Вы в курсе, что от ращистских ракет Европа и Северная америка прикрыты также американскими системами ПРО?
Я ничего не имею против израильских достижений в оборонке, но как-то странно опускать американскую. :)
rjkz

Подякував: 8635 раз.
Подякували: 5433 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Суб 10 чер, 2023 21:01

Wisznia2021 написав:До речі, про Америку: Америка така крута, ще й тому, що має можливість за рахунок великих зарплат працевлаштувати найкращі мізки всього світу (українців в тому числі). Вони ж не самі для себе всі ті кадри викохували.

Да, они привлекают со всего мира мозги.
Насчет "не сами их викохують" - Вы в курсе, что Альберт Эйнштейн (по моему мнению - Величайший ученый и гуманист, может лучший представитель Человечества за его историю) преподавал в Принстонском университете, Лига Плюща? Принстон, штат Нью-Джерси, США? Вот так просто, заходишь в аудиторию, достаешь конспект, заходит Эйнштейн и начинает тебя "викохувати".
Да и вообще, Лига Плюща - это в основном американские ВУЗы.
Не знаю, чем они Вам не угодили.
В одном Бостоне такая концентрация альма матеров самого высокого в мире уровня, что как-то странно, слышать, что кого-то "не выкохуют".
rjkz

Подякував: 8635 раз.
Подякували: 5433 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Суб 10 чер, 2023 21:22

rjkz написав:
  Wisznia2021 написав:До речі, про Америку: Америка така крута, ще й тому, що має можливість за рахунок великих зарплат працевлаштувати найкращі мізки всього світу (українців в тому числі). Вони ж не самі для себе всі ті кадри викохували.

Да, они привлекают со всего мира мозги.
Насчет "не сами их викохують" - Вы в курсе, что Альберт Эйнштейн (по моему мнению - Величайший ученый и гуманист, может лучший представитель Человечества за его историю) преподавал в Принстонском университете, Лига Плюща? Принстон, штат Нью-Джерси, США? Вот так просто, заходишь в аудиторию, достаешь конспект, заходит Эйнштейн и начинает тебя "викохувати".
Да и вообще, Лига Плюща - это в основном американские ВУЗы.
Не знаю, чем они Вам не угодили.
В одном Бостоне такая концентрация альма матеров самого высокого в мире уровня, что как-то странно, слышать, что кого-то "не выкохуют".

Ви би Піфагора ще згадали.
Тут писали, що в США було самий смак емігрувати в 90і.

З іншого боку ВВП Польщі росте вражаюче.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2842 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 10 чер, 2023 21:34

Это всегда так: лучше эмигрировать было вчера: моложе, больше времени устроить жизнь и добиться результатов, меньше укоренился/прирос к текущему месту. Через 5-10 лет будут говорить , что надо было в 20-х гг
San

Подякував: 2331 раз.
Подякували: 2612 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 чер, 2023 21:38

San написав:Это всегда так: лучше эмигрировать было вчера: моложе, больше времени устроить жизнь и добиться результатов, меньше укоренился/прирос к текущему месту. Через 5-10 лет будут говорить , что надо было в 20-х гг

Але не в США
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 10 чер, 2023 21:42

Re: Еміграція, заробітчанство

Bolt написав:Хуавей рулить. В мене 4 роки відтарабанив поки в Іонічному морі не втопив. Зара Р40 lite юзаю, вже з два роки. Санкції обходяться за допомогою G-space. 😎

Палітєсь, таваріщ.
finuser521

Подякував: 23 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 чер, 2023 21:43

Ну тут каждому своё: кому в Европу за социалом и комфортом, кому в США реализовывать свой потенциал, а кому в Тай/Филиппины за секс-розвагами и дешевизной
San

Подякував: 2331 раз.
Подякували: 2612 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 чер, 2023 22:12

San написав:Ну тут каждому своё: кому в Европу за социалом и комфортом, кому в США реализовывать свой потенциал, а кому в Тай/Филиппины за секс-розвагами и дешевизной

США зараз приблизно в стані СРСР в епоху розвинутого соціалізму і товарищем Льонєю
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 10 чер, 2023 22:20

Re: Еміграція, заробітчанство

flyman написав:
  San написав:Ну тут каждому своё: кому в Европу за социалом и комфортом, кому в США реализовывать свой потенциал, а кому в Тай/Филиппины за секс-розвагами и дешевизной

США зараз приблизно в стані СРСР в епоху розвинутого соціалізму і товарищем Льонєю

Назвіть хоч щось спільне.
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8228 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 802803804805806 ... 2869>
Форум:
+ Додати