|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 10 чер, 2023 19:34
Faceless написав: Shaman написав: Faceless написав:Хто там прям найперший не знаю, але до бенефісу Еппл був такий Блекберрі, довгий час тримався як #1 серед бізнес-смартфонів, але Еппл їх фактично поховала. До речі нещодавно фільм в прокаті був. Ну і про Нокію не варто забувати.
blackberry це ще був не повноцінний смартфон. навіть, хоча б те, що скільки там було кнопок? вся клавіатура?  а де тепер Нокіа зі своїми телефонами по 1 куо? першим смартфон в тому вигляді, як ми зараз звикли - саме Apple
Те, до чого "ви звикли" - лише результал розвитку галузі, до чого зокрема приклався і Еппл, але це геть не означає, що до того то були не смартфони. В мене була Нокія 3230, яка з'явилася на пару років раніше за перший айфон, і була повноцінним собі смартфоном. Повна qwerty клавіатура то була можна сказати фішка для смартів (коммунікаторів) бізнес сегменту, до появи сенсорних екранів то давало певну перевагу. То ж не варто ваше суб'єктивне уявлення про те. якими мають бути смарти, викладати як якусь "першопрохідність" Епл в цьому плані. Вони по суті взяли потроху найкраще в інших (в того ж Блекбері), додали шикарний маркетинг (тут вони дійсно красені) і вийшла цукерочка (як мінімум в сенсі успішності продукту). На цьому пропоную завершити офтоп
ваша думка помилкова, моя думка правильна - дискусія завершена добре, якщо смартфон більш широке поняття, то сформулюємо - Apple перша презентувала смартфон з сенсорним екраном - що дуже швидко прибрало з ринка кнопкові смартфони. бо великий екран дозволив повноцінно використовувати інет, дивитися відео та інше. чи Apple був єдиний, чи просто встиг першим - не знаю, не цікавився. це не маркетинг - це ідея продукту, й вона була революційна, як й планшет, що дозволило зняти вершки. потім корейці, потім китайці підтягнулися. й ще одне. Apple на відміну від Андроїд смартфонів практикує ідею закритого пулу програм. різні бізнес-моделі. як на мене, більше переваг має модель відкритого коду, як Андроїд. Але для преміум товарів можливо ідея ексклюзивності може й має сенс. я користуюсь Самсунгом. китайці якось не вразили. ось на цьому оффтоп можна припинити 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 764 раз.
- Подякували: 1620 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 10 чер, 2023 20:52
Wisznia2021 написав: San написав: Wisznia2021 написав:rjkz Ви рассуждаете с точки зрения, що " всім людям конче необхідно а Америку!!" Варианты даже не обсуждаются. Я уже писала, что мне неприятен их образ жизни, впечатление, что в стране очень много ленивых и поэтому - тупых и необразованных людей.
Ну тупые (с, задорнов, русский наратив). Это страна с лучшими вузами и с самыми технологическими компаниями: хоть айфон, хоть военка, которая сейчас помогает Украине отбиваться от рашизма
Невнимательно читаете: я писала " ленивые и поэтому тупые и необразованные". В приведенном вами образчике вроде по- другому сказано, хотя я не его кумир, могу ошибиться. Смысл в том, что деградация общества " на лицо". Но я понимаю, что это везде сейчас. " лучшие вузы и военка"?- ну, не знаю, в плане военки восхищает Израиль. Но я не специалист. Но дело не в том, сколько будет тонуть Титаник- не мой образ жизни, " не моё" во многих смыслах. Сорри(я девочка)- а айфон- реально крутое изобретение или результат рекламной компании?
Вы в курсе, что израильский "Железный купол" имеет американское финансирование? Вы в курсе, что ракеты для него - американские? Вы может не в курсе, но, фактически, Железный купол сбивает куда как менее технологичные ракеты, нежели по Украине фигачат с болот и которые сбивает таки американский Patriot. И баллистику и крылатые и гиперсверхсуперпупер звуковые Анало-Говнетные. Все.На сегодняшний день - лучшая система ПРО в мире. Ф-35, на сегоднящний день, лучщий в мире истребитель-бомбардировшик, страны стоят в очереди на его покупку. Вы в курсе, что от ращистских ракет Европа и Северная америка прикрыты также американскими системами ПРО? Я ничего не имею против израильских достижений в оборонке, но как-то странно опускать американскую. 
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8635 раз.
- Подякували: 5433 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Суб 10 чер, 2023 21:01
Wisznia2021 написав:До речі, про Америку: Америка така крута, ще й тому, що має можливість за рахунок великих зарплат працевлаштувати найкращі мізки всього світу (українців в тому числі). Вони ж не самі для себе всі ті кадри викохували.
Да, они привлекают со всего мира мозги. Насчет "не сами их викохують" - Вы в курсе, что Альберт Эйнштейн (по моему мнению - Величайший ученый и гуманист, может лучший представитель Человечества за его историю) преподавал в Принстонском университете, Лига Плюща? Принстон, штат Нью-Джерси, США? Вот так просто, заходишь в аудиторию, достаешь конспект, заходит Эйнштейн и начинает тебя "викохувати". Да и вообще, Лига Плюща - это в основном американские ВУЗы. Не знаю, чем они Вам не угодили. В одном Бостоне такая концентрация альма матеров самого высокого в мире уровня, что как-то странно, слышать, что кого-то "не выкохуют".
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8635 раз.
- Подякували: 5433 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
7
Додано: Суб 10 чер, 2023 21:22
rjkz написав: Wisznia2021 написав:До речі, про Америку: Америка така крута, ще й тому, що має можливість за рахунок великих зарплат працевлаштувати найкращі мізки всього світу (українців в тому числі). Вони ж не самі для себе всі ті кадри викохували.
Да, они привлекают со всего мира мозги. Насчет "не сами их викохують" - Вы в курсе, что Альберт Эйнштейн (по моему мнению - Величайший ученый и гуманист, может лучший представитель Человечества за его историю) преподавал в Принстонском университете, Лига Плюща? Принстон, штат Нью-Джерси, США? Вот так просто, заходишь в аудиторию, достаешь конспект, заходит Эйнштейн и начинает тебя "викохувати". Да и вообще, Лига Плюща - это в основном американские ВУЗы. Не знаю, чем они Вам не угодили. В одном Бостоне такая концентрация альма матеров самого высокого в мире уровня, что как-то странно, слышать, что кого-то "не выкохуют".
Ви би Піфагора ще згадали. Тут писали, що в США було самий смак емігрувати в 90і. З іншого боку ВВП Польщі росте вражаюче.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2842 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 10 чер, 2023 21:34
Это всегда так: лучше эмигрировать было вчера: моложе, больше времени устроить жизнь и добиться результатов, меньше укоренился/прирос к текущему месту. Через 5-10 лет будут говорить , что надо было в 20-х гг
-
San
-
-
- Подякував: 2331 раз.
- Подякували: 2612 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 чер, 2023 21:38
San написав:Это всегда так: лучше эмигрировать было вчера: моложе, больше времени устроить жизнь и добиться результатов, меньше укоренился/прирос к текущему месту. Через 5-10 лет будут говорить , что надо было в 20-х гг
Але не в США
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 10 чер, 2023 21:42
Bolt написав:Хуавей рулить. В мене 4 роки відтарабанив поки в Іонічному морі не втопив. Зара Р40 lite юзаю, вже з два роки. Санкції обходяться за допомогою G-space. 😎
Палітєсь, таваріщ.
-
finuser521
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 чер, 2023 21:43
Ну тут каждому своё: кому в Европу за социалом и комфортом, кому в США реализовывать свой потенциал, а кому в Тай/Филиппины за секс-розвагами и дешевизной
-
San
-
-
- Подякував: 2331 раз.
- Подякували: 2612 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 чер, 2023 22:12
San написав:Ну тут каждому своё: кому в Европу за социалом и комфортом, кому в США реализовывать свой потенциал, а кому в Тай/Филиппины за секс-розвагами и дешевизной
США зараз приблизно в стані СРСР в епоху розвинутого соціалізму і товарищем Льонєю
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 10 чер, 2023 22:20
flyman написав: San написав:Ну тут каждому своё: кому в Европу за социалом и комфортом, кому в США реализовывать свой потенциал, а кому в Тай/Филиппины за секс-розвагами и дешевизной
США зараз приблизно в стані СРСР в епоху розвинутого соціалізму і товарищем Льонєю
Назвіть хоч щось спільне.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8228 раз.
-
-
Профіль
-